Om oss

Anlita oss för att få hjälp av kunniga och erfarna snickare och murare.

Många av våra uppdrag handlar om fasadarbeten, murning och putsning, byte av tak, dränering, men vi har även snickare som utför alla möjliga jobb inom bygg.

Kanske du ska bygga om eller bygga ut? Då har vi på Brenova skickliga snickare! Men vi hjälper även till med uppdrag som innefattar rivning, vilket kan behövas ibland innan man bygger nytt. När du ska putsa eller mura har vi kunniga murare och när du behöver hjälp med taktvätt så har vi rätt redskap för det. Vi utför målning av tak efter tvätt. Du kan vara säker på att vi alltid gör vårt bästa för att leverera ett resultat du som kund blir nöjd med.

Vi finns i Oxie men jobbar självklart även i andra orter här i södra Sverige så som exempelvis Helsingborg, Lund, Ystad och Trelleborg med omnejd. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller hur vi skulle kunna hjälpa dig. Vår ambition är att göra verklighet av din vision och vi finns till hands med vår expertis om du behöver råd angående ditt projekt. Oavsett om du vänder dig till oss som privatkund eller företag så är alla uppdrag lika viktiga för oss och vi tycker det är roligt att få vara delaktiga i både stora och mindre projekt.

Vi ser fram emot att höra av dig så varmt välkommen att kontakta oss på Brenova i Skåne!

Kontakta oss redan idag!

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor angående våra tjänster, vi svarar så fort vi har möjlighet. När du behöver anlita hjälp av en snickare eller murare och för uppdrag så som byte av tak eller fasadarbeten i södra Sverige så har du hittat helt rätt! Välkommen till Brenova i Skåne AB.

Kontakta oss för gratis offert!

Vi kan reglerna om Rot/Rut-avdrag för arbete.

Brenova i Skåne AB

Org.nummer: 559177 – 0986
Momsregnr: SE5591770986 01